Be ready!
31 Octombrie  de la  ora 10:00 

Platforma https://teste-medicina.ro/ organizează o simulare la Medicină Dentară și Farmacie pentru toți abonații și nu numai. Simularea pentru Medicină Dentară și Farmacie va avea loc într-o secțiune nouă de pe site.

Mod de organizare și alte detalii importante pentru simularea Teste-medicină.ro

Durata simulării:

4 ore, examenul începe la ora 10:00 pentru toată lumea. Vă recomandăm logarea în platformă cu 5-10 minute înainte de începerea simulării.

Data și ora:

31 Octombrie de la ora 10:00

Întrebări simulare:

200 de întrebări cu complement simplu și multiplu, conform programei de Rezidențiat din anul 2021, dintre care: 50 de întrebări cu complement simplu și 150 cu complement multiplu, toate din bibliografia nouă. O parte din întrebările de la simulare se regăsesc pe site-ul Teste-Medicină, iar restul sunt create special pentru simulare.

Corectare:

Corectarea examenului se face la finalul acestuia, pe modelul Examenului de Rezidențiat, iar rezultatul de la fiecare întrebare va fi vizibil pentru fiecare participant în momentul în care finalizează simularea. Imediat după încheierea simulării, fiecare participant își va vedea poziția în clasament în secțiunea Contul meu. Echipa Teste medicină vă stă cu drag la dispoziție pentru eventuale contestații pe emailul salut@teste-medicina.ro . După finalizarea examenului, participanții vor primi pe email subiectele și baremul în format PDF.

Barem:

Pentru întrebările cu complement simplu (25% din total): Fiecare întrebare cu răspuns corect se notează cu 4 puncte atunci când are răspunsul corect. Răspunsurile greșite se notează cu 0, iar întrebarea se anulează. Pentru întrebările cu complement multiplu (75% din total): Fiecare întrebare cu răspuns corect se notează cu 5 puncte atunci când are răspunsul corect și complet. Atunci când se răspunde cu mai puțin de două sau mai mult de 4 răspunsuri, întrebarea este considerată nulă și se notează cu 0.

Modalitate de înscriere:

Pentru a participa la Simularea organizată de Teste-Medicină este nevoie să ai un cont pe site (cont gratuit, sau cont cu abonament). Formularul de înscriere este activ la noi pe site aici, iar prin intermediul lui puteți merge pas cu pas către plată.

Modalitate de participare:

Simularea este disponibilă pentru Laptop și PC dar și de pe dispozitive mobile prin intermediul browserului web.

Echipa tehnică recomandă utilizarea browserelor Chrome, Firefox și Safari, într-o variantă cu update la zi.

Cost și modalități de plată:

Simularea organizată de Teste-medicină.ro costă 15 RON pentru toți participanții, indiferent dacă au abonament pe platformă sau nu. Plata se face cu cardul, într-un proces similar cu plata abonamentului. În momentul de față din păcate nu putem accepta alte modalități de plată.

Confirmarea înscrierii și accesul la simulare:

După înscriere și plată, participanții vor primi confirmarea înregistrării pe email. 

Protecția datelor cu caracter personal și Anonimitate:

Pentru a proteja participanții la simulare, fiecare participant va vedea în secțiunea Contul Meu doar un grafic cu rezultatul său de la simulare, comparat statistic cu celelalte rezultate. Rezultatele tuturor participanților nu vor fi publicate.

Probleme tehnice și modalități de rezolvare:

Serverele noastre salvează în permanență răspunsurile trimise. În cazul unor probleme cu conexiunea la internet, participantul la simulare își poate vedea în platformă toate răspunsurile înregistrate până la momentul întreruperii. 

Renunțarea la examen și neparticipare:

  • Atunci când participantul începe Simularea dar nu o finalizează, rezultatul său nu va fi vizibil în cont. Pentru probleme tehnice și ramburs, solicităm dovada nefuncționării platformei (print-screen).
  • Atunci când participantul are întrebări fără răspuns, acestea vor fi notate cu punctaj 0. 
  • Atunci când participantul întârzie la Simulare, accesul îi este permis și poate realiza întrebările în timpul rămas.
  • Atunci când participantul se înscrie la simulare, achită costul simulării, dar nu se prezintă la Simulare, vom considera simularea nulă. Deoarece emailul cu întrebările de la simulare va fi trimis automat tuturor persoanelor înscrise, am decis să nu returnăm costul simulării în caz de neparticipare. Totuși în cazul în care solicitați returnarea banilor la adresa salut@teste-medicină.ro  înainte de data de 31.10.2021, suma va fi rambursată.
  • Atunci când participantul dorește să se oprească, poate opta pentru finalizarea simulării, chiar dacă a răspuns doar la o parte dintre întrebări. Restul vor fi punctate cu 0. 

Pentru mai multe informații poți contacta oricând echipa la adresa oficială salut@teste-medicina.ro

Categories:

Comments are closed